Reviews

"At any moment, you have a choice,

that either leads you closer to your spirit or further away from it"

 

Intuitieve ontspanningsmassage

8 november 2022

 

Een intuitieve ontspanningsmassage van Janet is een bijzondere ervaring. Ze stemt goed af op wat er nodig is. 

Ik vond het heel prettig om tijdens de massage Janet’s warme en rustige stem te volgen. 

Deze leidde mij door de emoties heen die naar boven kwamen. Met veel rust en nieuwe inzichten ging ik bij haar weg.

Marielle Streun

Intuitieve ontspanningsmassage

18 november 2022

 

Het was voor mij niet de eerste keer om een intuitieve ontspanningsmassage te ervaren. Maar deze methode kende ik niet. Heb het als zeer plezierig, indrukwekkend en totale ontspanning ervaren. Na afloop voelde ik me uitstekend en heel rustig en ontspannen. Kan het zeker aanraden. Janet is zeer bekwaam hierin.

Marjon

Reading en Healing 

3 December 2022

 Voordat ik bij Janet was voor een ‘reading’ en een ‘healing’, had ik geen idee hoe ze te werk zou gaan en wat het voor mij zou betekenen. Nieuwsgierig en met een open mind ben ik het tegemoet gegaan.  Erop vertrouwende dat het juiste zou gebeuren op het juiste moment. Ik heb haar geen specifieke hulpvraag gesteld. Ook had ze geen voorkennis over mijn verleden. 

Voor mezelf had ik wel een vraag, maar die heb ik niet uitgesproken. Het komt wel erop neer dat ik met een aantal dingen in mijn leven vast liep door oude beperkende overtuigingen. Van een paar thema’s wist ik wel een beetje waar dat vandaan kwam, maar ik kon niet alles goed een plek geven. En als je het geen plek kunt geven, kun je ook niet verder.  Dus was wel nieuwsgierig of en hoe een reading of healing daarbij kan helpen.
Nou en of!  

Janet stelde me meteen na binnenkomst op mijn gemak. Een prettige uitleg van hoe ze werkt en er was ruim de tijd. Een reading betekent dat ze contact maakt met je ziel. Dus voorbij het denken, je informatie waar je zelf niet altijd toegang toe hebt. En ze beschrijft dan wat ze ziet, er is een soort van vraag en antwoord. Ze zegt wat er nu speelt, maar gaat ook terug in de tijd. Het verleden heeft me gemaakt tot wie ik ben op dit moment. En keuzes die ik nu maak, worden grotendeels onbewust beïnvloedt door gebeurtenissen van vroeger. Wat een inzicht! Janet benoemt precies een aantal situaties van de basisschool en de invloed van mijn ouders in die tijd. Zelfs heel letterlijk gebruikt ze woorden van mijn ouders, die ook helemaal kloppen en mij voor een groot deel hebben geprogrammeerd. Wat Janet zegt tijdens de reading is heel herkenbaar. Het ene moment voel ik oud verdriet, ik laat het maar gaan, het andere moment schiet ik in de lach: Ongelofelijk raak zijn de dingen die ze zegt! Ook leer ik de impact van gebeurtenissen in vriendschappen en een relatie. Ze beschrijft hoe ik hierdoor nu in het leven sta en onderzoekt al vragend wat nu helpend zou zijn om vooruit te komen. Een healing zou wel helpen en ik ga daarmee akkoord. 

Janet heeft met de healing geholpen om oude ballast af te voeren, zodat ik letterlijk en figuurlijk weer lichter verder kan leven. De spreekwoordelijke rugzak van mijn leven – en zelfs vorige levens – is echt een stuk geleegd. Ze gaf me ook een paar praktische tips hoe ik vanaf nu beter bij mezelf kan blijven, welke keuzes me dichter bij mijn pad brengen. 

De dagen na de reading en healing werkte het een en ander nog zeker door. Ik was blijer, voelde meer innerlijke rust en kracht en alles lukte ook opeens veel beter!  Ook was er soms zomaar een moment van herinnering en ontlading, oude tranen, ook dat lucht op. Ik begrijp mezelf weer een stukje beter en ben heel dankbaar voor de reading en healing van Janet. Ik ben weer een stukje dichter bij mijn blije en energieke, lichte zelf en als ik daar ben dan voel ik meer vertrouwen. 

Miranda 

 

Healing op afstand 

11 december 2022

 

De Healing op afstand was precies wat ik op dat moment nodig had. Na afloop had ik veel meer energie en voelde ik het weer stromen in mijn lijf.

Ook de overtuigingen die mij in de weg zaten kon Janet benoemen en aangeven waar ze vandaan kwamen en hoe deze mij niet meer dienden. Ik voelde mij veel lichter en dat gevoel is er nog steeds nu een week later.

Marielle Streun.

Intuitieve ontspanningsmassage 

19 december 2022

 

Dank je wel voor deze eerste ervaring met jouw ontspanningsmassage ook wel healing massage. Ik heb ervaren dat je vanuit je hart een goede healer bent, ik had rugpijn en mijn hart chakra kon ik niet zonder aandacht in verbinding blijven met de chakra’s daar onder. Ik had blijkbaar onbewust tenenkrommend en vuisten makend vast gezet. Je warmte deken was heerlijk voor mijn rug. Nu ervaar ik 4 dagen later dat ik nog steeds een betere verbinding heb tussen mijn hart en eerste chakra. Ik ben blij dat ik bij jouw ben geweest. Ik merk dat ik beter in mijn kracht sta.

 Bob

Intuitieve ontspanningsmassage

22 december 2022

 

 Dank je wel voor de heerlijk ontspannende massage! Dit was echt even quality time voor mezelf waarbij jouw aanrakingen me hielpen om te ontspannen en weer bij mezelf te komen. Dat je tijdens de massage dingen oppikte over mijn energie en bijvoorbeeld innerlijke kind was een echte bonus voor mij.

Vervolgens hielp je mij om hiermee in contact te komen en ook om dingen los te kunnen laten. Erg bijzonder om te ervaren. Het verraste me ook dat het gevoel helemaal geen verschil uitmaakte dat de massage over mijn kleding heen werd gegeven! Ik hoop dat je nog vele mensen mag gaan ondersteunen op deze manier!

Linda