Intuïtieve ontspanningsmassage
Lief voor jezelf zijn,

is een van de allerliefste dingen die je kunt doen.

Tijdens deze intuïtieve ontspanningsmassage stem ik me af op je wezen en vraag ik waar ik je mag aanraken. Deze massage geef ik je met gemakkelijk zittende kleding aan. Vind je het fijn om aangeraakt te worden? Ben je het contact met je lichaam een beetje kwijt? Heb je behoefte aan volledige ontspanning? Even weg van alle drukte en stress en echt even tijd voor jezelf? Jezelf weer in balans voelen komen.

Ik verbind mezelf met de universele energie, vraag toestemming aan je wezen / hogere zelf / spirit en die vertelt me waar ik je mag aanraken. Deze massage is volledig intuïtief, met open harts-verbinding. Ik raak je aan en tijdens de massage begeleid ik je langs je lichaamsdelen tijdens een mindfulness meditatie.  Zodat je weer verbinding kan gaan voelen met jezelf. Hierna voel je je gehoord, gezien, en volledig ontspannen. Verwacht geen ingewikkelde massage technieken, het gaat om het contact met jezelf weer aangaan. Ook krijg ik zo nu en dan informatie door wat ik je dan ook mag vertellen.

Massage of wel aanraking is ontzettend goed voor je lichaam en geest. Het activeert de bloedsomloop. Je alertheid gaat weer op standje normaal, en je lichaam ontspant zich. Hierdoor krijg je weer energie, voel je je meer in balans, en kun je er weer tegenaan. Heb je wel eens gehoord van het woord huidhonger? Dit ontstaat als je al een lange periode alleen bent of niet of weinig bent aangeraakt. Je huid (lichaam) verlangt ernaar om aangeraakt te worden, dit doet het al vanaf de geboorte, als hier aandacht aan wordt gegeven is dit echt een groot kado voor jezelf.

Na de ontspanningsmassage is het belangrijk om veel water te drinken zodat alle afvalstoffen die we hebben losgemaakt uit je lichaam kunnen stromen. Het effect van de massage kan nog na een paar dagen door gaan. Het ontspannen gevoel en het contact met je lichaam geeft je een energieboost.