Healing

You must find the place inside yourself where nothing is impossible

Tijdens een healing stem ik me af, vanuit een neutrale positie, op jouw energie en vraag ik aan je wezen wat er op dit moment nodig is. Welk stukje vraagt er op dit moment aandacht in jouw proces? In verbinding met de universele energie ga ik het contact herstellen met je eigen helende vermogen. Dan kan er heling plaats gaan vinden.

Wat kan er gebeuren tijdens een healing?

Het helpt je om in verbinding te komen met je eigen levenskracht. Een goede doorstroming van je energie helpt je om krachtiger en rustiger te zijn, gezonder, energieker en het kan je inzichten geven in je groei. Je komt meer in contact met jezelf. Onverwerkte emoties en ervaringen kun je loslaten. Is er energie van anderen? Zoja dan kijk ik of die schoongemaakt mag worden. Opnieuw verbinding voelen met de aarde. Het kan doorstroming, rust en een blij gevoel geven. Je wezen heeft zachtheid en liefdevolle informatie nodig om opnieuw te kunnen ervaren wat NU is.

Het effect van de healing kan direct of een paar dagen erna ervaren worden. Het is altijd goed om na de behandeling extra water te drinken zodat het lichaam nog meer afvalstoffen kan gaan loslaten.