Workshops

Harts-verbinding Workshops

Workshop Moodboard 10 December 

Een moodboard is een verzameling van inspiratie over een bepaald thema wat in een collage verwerkt wordt. Het is een creatieve en leuke manier om je verlangen helder te krijgen en te verwezenlijken. Je verbindt je met je wens vanuit een positieve mindset. Een mindset dat alles mogelijk is. 
 
We gaan de intentie zetten waar we onszelf naar toe willen bewegen.
Waar verlang je naar? Over jezelf, je ideale leven, je ideale werk, je droompartner, je droomplek om te wonen.
 
 Het is de kracht van de manifestatie die er dan ontstaat. Alles wat je maar kunt bedenken is mogelijk!!
 
Kom je mee creëren?
Datum: 10 december 
Tijd: 09:30 – 12:30 uur 
Bijdrage: € 45,-  (incl. alle materialen)
Locatie: Pilates Studio To Flow ⎜Kokkel 18a ⎜Noord-Scharwoude
 
Workshop Meditatie

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die het fijn vindt om dieper bij zichzelf te komen door middel van begeleide meditatie. Dit gaan we in een groepje doen zodat het makkelijker vol te houden is voor jou. De ervaring is namelijk dat het best wel wat discipline kost om daadwerkelijk te gaan zitten en tijd te maken voor jezelf.

Wil jij hier ook verandering in brengen? 

We stellen ons voor aan elkaar, hierna wil ik jullie leren om te gronden, in het hier en nu aanwezig te zijn met je beide voeten op de grond en je wortels in de aarde.

Dan ga ik jullie begeleiden op een innerlijke reis met telkens een wisselend thema. Na ongeveer 40 minuten als de meditatie is afgelopen ga ik jullie leren om je ruimte schoon te maken van energieën van anderen. En hoe je nadat de energie uit je systeem is jezelf hiertegen kan beschermen.

Na afloop voel je meer verbinding met het stuk waar we over gemediteerd hebben, en ben je meer ontspannen en helder in  jezelf.

 

Wanneer? 

Elke woensdagavond 19:00-20:30

Bijdrage: 45,- euro

Locatie ⎜ Pilates Studio To Flow ⎜ Kokkel 18a ⎜ Noord-Scharwoude

Workshop Mindfull Wandelen

Deze wandeling organiseer ik voor mensen die het fijn vinden om in beweging te komen. Samen of in een klein groepje om elkaar te stimuleren om daadwerkelijk in actie te komen. Tijdens de wandeling gaan we ons op verschillende elementen en lichaamsdelen focussen zodat je aanwezig leert te zijn in jouw lichaam in het hier en nu.

Waarom is dit zo belangrijk? 

 De maatschappij waar we nu in leven vraagt zoveel van ons dat we bijna alleen nog maar “aan” staan. Hierdoor hebben we een alertheid  gecreëerd en zijn we steeds bezig om alles om ons heen in de gaten te houden. Hierdoor kun je gestrest raken, een kort lontje hebben, je angstig, boos, verdrietig, neerslachtig en noem het maar op gaan voelen. 

 Met de wandeling zijn we in de natuur, en zijn we alleen met onszelf bezig in plaats van met ons mobieltje of met de buitenwereld. Echt even tijd voor jou, hoe fijn is dat? Hierdoor laden we weer op, en beginnen we door te krijgen dat het goed is om aan jezelf te denken, dat even time-out te nemen voor jezelf echt waardevol is.

Gun je jezelf ook tijd om weer in beweging te komen en op te laden?

Wees van harte uitgenodigd.

 

Wanneer: Zaterdagochtend

Tijd: 9:30 tot 10:30 of 11:00 uur.

Bijdrage: € 25,- of  € 32,50,- 

Locatie Geestmerambacht kant Molengroet,

of bezoekerscentrum in Schoorl.

 

 Gaat door met droog weer.